Çakallarla Dans'ın galası yapıldı

“Çakallarla Dans 4” filminin galası önceki akşam Maslak TİM’de yapıldı.

Başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun paylaştığı “Çakallarla Dans 4” filminin galası önceki akşam Maslak TİM’de gerçekleşti.
 

Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF’ın yaptığı, yönetmenliğini ise Murat Şeker’in üstlendiği “Çakallarla Dans 4”ün galasında konuşma yapan oyuncular, gösterim öncesi son dönemde hareketsiz halde video çekme akımı olan Mannequin Challenge’a uydu.
 

20 saniye boyunca sahnede hareketsiz bir şekilde duran oyuncular, konukları şaşırttı.
 

Geceye Bülent Serttaş, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Eda Özerkan ve Ömür Gedik gibi birçok ünlü isim katıldı.
 

Yönetmen Murat Şeker, “Çok eğlenceli, içimize sinen, bol kahkahalı bir film oldu. Güzel giderse ‘Çakallarla Dans 10’da emekli oluruz” diye konuştu. 
 

Kahramanların kendilerine miras kalan bir gömü haritasının peşine düşmesiyle olayların birbirini takip ettiği film, bugün vizyonda.
 

Ferhan Şensoy, filmi sevgilisi Cem Öget’le birlikte izlerken, annesi Derya Baykal arka sıralarda tek başına oturdu.
 

Bülent Serttaş galaya çocuklarıyla birlikte katıldı. Serttaş spor yaparak 40 günde 12 kilo verdiğini söyledi.

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar