Cinsiyet değiştiren babaları kendisinden 47 yaş küçük sevgilisi ile evleniyor

Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin 3 yıl önce cinsiyet değiştirerek kadın olan babaları, dördüncü evliliğini kendinden 47 yaş küçük bir transseksüel ile yapacağını açıkladı.

Televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın üvey babası, Kylie ve Kendall Jenner'ın babası olan Amerikalı eski olimpik atlet ve televizyon yıldızı Caitlyn Jenner (68), 3 yıl önce ameliyatla cinsiyet değiştirmişti.

21 YAŞINDAKİ TRANSSEKSÜELLE EVLENECEK

Daha önce 3 kez evlenen Jenner'ın her eşinden 2'şer çocuğu bulunuyor. Jenner, bir süredir 21 yaşındaki Sophia adındaki transseksüel öğrenci ile beraberlik yaşıyor. Jenner 4. evliliğini Sophia ile yapacağını açıkladı.

DERGİYE KAPAK OLMUŞTU

Bruce Jenner, ameliyatla kadın olduktan sonra ilk pozunu Vanity Fair Dergisi'ne vermişti. "Bana artık Caitlyn diye seslenin" diyen 65 yaşındaki Jenner, Twitter'dan "Caitlyn'in dünyasına hoşgeldiniz. Beni tanımanız için sabırsızlanıyorum" yazdı. Kim Kardashian'ın kız kardeşi Khloe Kardashian da "Seninle gurur duyuyorum" yazmıştı.

Magazin Haberleri

Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'