Jess Molho ve Funda Özkalyoncuoğlu’yla birlikte ‘Aramızda Kalmasın’ adlı programı sunan Deniz Akkaya, gündemi oluşturan magazin haberleriyle ilgili yorumlarda bulunuyor. Akkaya, son olarak rockçu Teoman hakkında şaşırtıcı bir yorumda bulundu.
Teoman’la ilgili bir haberi izleyen sunuculardan Deniz Akkaya ‘ikizlere takke’ benzetmesiyle şaşırttı. Nişantaşı City's de bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen sanatçı, muhabirlerin sorduğu, “Tatil planınız nedir?” sorusuna karşılık, “Ben şezlong adamı değilim” şeklinde cevap verdi.
Ünlü rockçının verdiği cevabı ve tişörtünü eleştiren sunucular, “Evet şezlongda düşünemiyoruz kendisini fakat o tişört sanki olmamış, zaten hep tişörtlü” dediler. Bunun üzerine güzel yorumcu Akkaya, “Teoman'ı zaten hiç tişörtüz görmedim. Sanki biraz yağlanmış, ‘ikizlere takke' gerekiyor’' şeklinde yorumda bulundu.
Deniz Akkaya'dan Teoman için şaşırtan benzetme
TV8’in sabah kuşağında yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programının güzel sunucusu Deniz Akkaya, ünlü rock şarkıcısı Teoman hakkında oldukça ilginç bir yorumda bulundu.
Magazin Haberleri
Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar