Deniz Çakır son anda kurtuldu

Deniz Çakır ve Derya Alabora'nın oynadığı'tiyatro oyununun prömiyerinin ardından iki oyuncu da soluğu Nişantaşı'nda aldı. Geç saatlere kadar gittikleri mekanda eğlenen Deniz Çakır, alkolü fazla kaçırınca ayakta durmakta zorlandı.

Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Deniz Çakır, kendisini kontrol etmekte zorlanıyor. Bunun bir benzeri de geçen akşam Nişantaşı’nda yaşandı. Derya Alabora ile eğlenmye gittiği mekanda alkolün dozunu kaçıran Deniz Çakır, ayakta durmakta zorlandı.

MEKANIN ARKA KAPISINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI! YERE DÜŞMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Basın mensuplarına alkollü görüntü vermemek için mekanın arka kapısından kaçmaya çalışan Deniz Çakır, muhabirlerin uyanık davranması sonucu yakayı ele verdi. Deniz Çakır, şoförünün kullandığı arabaya hızlı adımlarla yürürken bir an düşme tehlikesi geçirdi.

DAHA ÖNCE DE CEZA ALMIŞTI

Deniz Çakır 2014 senesinde “Alkollü araç kullanmak” suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Deniz Çakır’ın duruşmadaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezayı 5 aya indiren mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı almıştı.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!