Esra Erol program kapatılınca ne yapmak istiyor?

Evlilik programı sunucusu Esra Erol programın kapatılması halinde yapmak istediği işi açıkladı.

Evlilik programlarının KHK'yla kapatılacağı ile gündeme gelen program sunucusu Esra Erol yeni iş sinyali verdi.

Cumhuriyet'in haberine göre, Esra Erol, film tekliflerine ilişkin "Şimdiye kadar gelen tekliflere hep 'hayır' diyordum. Ama şu anda içimde büyük bir istek var. Tabii ki yapabilir miyim, öyle bir yeteneğim var mı bilmiyorum" diyerek yanıt verdi.

Erol "İnsanın en yakın arkadaşı hem senarist olacak, hem yazar olacak, hem film çekecek, hem de rol vermeyecek. Bu nasıl şey!" diyerek yakın dostu Gupse Özay'a mesaj gönderdi.

Evlilik programlarının kapatılmasının gündeme gelmesi üzerine Esra Erol "Pes ediyorum" demiş bunun üzerine Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Erol'un günde 80-100 bin lira gibi rakamlar kazandığını açıklamıştı. Yaşanan polemiğe Şahan Gökbakar da katılarak Esra Erol'a alaycı bir biçimde oyunculuk teklif etmişti.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!