Fazıl Say annesini son yolculuğuna uğurladı

Ünlü müzisyen Fazıl Say annesi Ayşe Gürgün Say’ı son yolculuğuna uğurladı.

Bodrum'da yaşayan Fazı Say'ın annesi Ayşe Gürgün Say yaklaşık 15 gün önce uzun zamandır tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Solunum sıkıntısı çeken Say, rahatsızlık geçirerek Bodrum'daki evinde vefat etti.

Ayşe Gürgün Say için Bitez Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazede Fazıl Say'ın oldukça üzgün olduğu görüldü. Bir an olsun annesinin tabutunun başından ayrılmayan Fazıl Say sevenlerinin ve vatandaşların taziyeleri de kabul etti.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Sanat, iş ve spor camiasından birçok isim Say'ı acı gününde yalnız bırakmadı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Oyuncu Deniz Çakır, Selçuk Yöntem, CHP Eski Milletvekili Umut Oral, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Gazeteci Güneri Civanoğlu, Gazeteci Cengiz Semercioğlu ve birçok ünlü isim cenaze törenine katıldı.

Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı