Gülben Ergen, ayrılık iddialarına yanıt verdi

Gülben Ergen ve sevgilisi Burak Törer, geçtiğimiz akşam Bebek'te bulunan bir mekândan el ele çıkarken görüntülendi. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Ergen, kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gülben Ergen, önceki akşam sevgilisi Burak Törer ile Bebek’te objektiflere yansıdı. Röportaj için Bodrum tatilini yarıda kestiğini belirten Ergen, çocuklarıyla birlikte yazlıkta çok keyifli zaman geçirdiklerini belirtti. Yeni albüm için hazırlıklarının sürdüğünü sözlerine ekleyen Ergen: “Okumalarım hâlâ devam ediyor. Biz albüm için çalışıyoruz. Ş u an yedinci şarkıdayım ama ani bir karar ile single'da çıkartabilirim” dedi.

“ÖYLE BİR ŞEY YOK”

Son zamanlarda sevgilisi Burak Törer ile ayrılacağı yönünde çıkan haberleri de kesin bir dille yalanlayan Ergen, “Bizden yana öyle bir şey yok. Gerçekten öyle bir şey yok” diye konuştu. Ardından Ergen kendisini şoför koltuğunda bekleyen sevgilisi Törer’le birlikte evinin yolunu tuttu.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!