Gülben’in haklı isyanı; Rahmet diliyoruz, bana yetmiyor

Bir süredir Seren Serengil'le girdiği polemik yüzünden sesi çıkmayan sunucu ve oyuncu Gülben Ergen, Afrin'de verdiğimiz şehitler sonrasında duygusal bir paylaşımda bulundu.

Türkiye’de pek çok ev şehit ateşiyle yanarken ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaşananlar hakkında paylaşımlarda bulunuyor. Sayıları yüzbinleri bulan takipçilerine dilleri döndükçe bu acı karşısında hissettiklerini paylaşmaya çalışan isimlerden biri de Gülben Ergen oldu. Ergen, şehitlerimizden birinin kızlarıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı ve altına da son derece duygusal ve anlamlı şu satırları yazdı:

Evlatları babalarından ayıran #zalim #kalleş #terör düş ülkemizin yakasından! Yetti akan kanlar! Yaşarmış gibi görünüp, hayatından geçen anaların yürek yangını! Yetti! Bölünmüyor bu ülke! Bölünmeyecek bu ülke! Burası #Türkiye #TürkiyeCumhuriyeti her dilden, her dinden, her mezhepten insanımızla kardeşlikle yaşayabileceğimiz #cennet ülkeyiz biz. #Acı iliklerimize işliyor, yetersizlik hissi insan olana yakışır! Elimiz kolumuz bağlı. Sabır, rahmet diliyoruz bana yetmiyor. Ölmesin kardeşlerimiz, Mehmetçiğimiz can vermesin artık!

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!