Haftalarca konuşulmuştu... Berkay-Arda Turan cephesinde yeni gelişme

Berkay, kendisine yumruk atan Arda Turan'a tazminat davası açacağını söyledi.

Ünlü şarkıcı Berkay, kendisine yumruk atan Medipol Başakşehir forması giyen futbolcu Arda Turan’a tazminat davası açacağını söyledi.

Burnundan ameliyat olan şarkıcı, “Olay yüzünden 14 konsere gidemedim. Büyük bir telekomünikasyon şirketiyle yaptığım anlaşmam iptal oldu. Çıkamadığım  sahnelerimin parasını toplu olarak almıştım ama şirketim zarara uğradı. Bunlar çok ciddi rakamlar. Orada benim çocuğumun hakkı var” diyerek, sitem etti.

İstanbul Emirgan'daki gece kulübünde Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaya ilişkin iddianame, İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Mahkeme, tarafların karşılaşacağı duruşma tarihini de 30 Ocak 2019 olarak belirledi.

Ne olmuştu?

Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, Emirgan'da gittikleri eğlence mekanında kavga etmişti.

Arda tarafından Berkay'ın karısı Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık iddiasından dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, futbolcu şarkıcının burnunu kırmıştı.

Kavga sonrası Arda Turan, belindeki tabancayla Berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye gitmişti. Futbolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Arda Turan'a 12,5 yıla, Berkay Şahin'e ise 2 yıla kadar hapis isteniyor.

Magazin Haberleri

Bahar Candan ablası için Dilan Polat ile helva kavurdu: Paylaşımı tepki topladı
Nilperi Şahinkaya film çekimi için gittiği Fethiye'de ortalığı birbirine kattı: Ekip arkadaşlarından özür diledi
Rus milyarder Bodrum'a demir attı
Müge Anlı’nın yıllarca gizli tuttuğu kızı Lidya, hukuk fakültesinden mezun oldu
Nihal Candan hayatını kaybetti: Sosyal medya fenomeni 23 kiloya kadar düşmüştü