Hakan Ural'dan oğlu Engincan'a tüylü terlik tepkisi

Kıyafetleriyle pek çok kez magazin dergilerinin ve gazetelerinin sayfasını süsleyen Engincan Ural, bu kez de terlik tercihiyle gündemde.

Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu olan Hakan Ural, Renkli Sayfalar programına konuk oldu.

 

 Ural, oğlunun giyim tarzı ile sorulara canlı yayında yanıt verdi.

 

"Tüylü terlikleri görünce başlarda 'oğlum niye böyle bir şey giydin' dedim. Umursamadı. Sonra baktım, yakışmış. Bu yaşlarda giysin hevesini alsın. Engincan kıyafetleri yüzünden çok eleştiriliyor. Çocuk bu yüzden Türkiye'ye gelmiyor. Şuanda Londra'da"

 

Hakan Ural, eski eşi Sibel Can'ın hayvanseverleri ayağa kaldıran 50 bin TL'lik kırmızı kürkü için de şu yorumu yaptı:

" Ben Sibel'e böyle şeyleri kafana fazla takma dedim. Hayvanseverler ayaklanmış! Yahu başka işiniz yok mu? Dünyada her gün yüzlerce insan kazada, savaşta ölüyor. Gidin onlara tepki verin. Bırakın Sibel'in kırmızı kürkünü."

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar