İbrahim Toraman'a ilginç suçlama!

Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman Renkli Sayfalar programında evliliği ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Eylem Toraman şiddet nedeniyle boşandığını söyleyerek 'İnsanlar kendi hatalarını görmek istemiyor... Çocuğumun babası olduğu için saygı duyuyorum ama başka bir duygu hissetmiyorum.' dedi.


Toraman 'Evliliğim için çok mücadele verdim. İbrahim özgür yaşam tarzına devam etmemek istedi. Böyle bir anlayışla o evlilik yürümez...'  şeklinde konuştu.


'İbrahim evlilik insanı değil.Hamile kalınca evlenmek durumda kaldım.. Evlendiğimde 6 aylık evliydim. Sağlıklı bir hamilellik geçirmedim. İbrahim Toraman bebeğimizi istemedi.' diyerek İbrahim Toraman'a ağır suçlamalarda bulundu.

 

Magazin Haberleri

Seda Sayan'ın mal varlığı dudak uçuklattı
Oyuncu Leyla Okay hayatını kaybetti
Başı dertten kurtulmayan Şakir Paşa Ailesi dizisi için flaş karar
Teşkilat dizisinin yapımcısı ilk kez açıklamada bulundu
Espressolab'ta paylaşım yapınca tepki yağdı: Bye bye omurgasız Çert Çükinli...