İşte Sabri'nin yeni işi!

Göztepe'de forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu, gözlükçü dükkanına ortak oldu. Son dönemde sergilediği performans ile yeniden Milli Takım'a yükselen Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi optik dükkanı açtı.

Galatasaray altyapısında yetişen ve 1999 yılından 2017’ye kadar sarı-kırmızılı formayı terleten Sabri Sarıoğlu, yeni bir işe girdi. Sezon başında gittiği Göztepe’de sergilediği performans ile yeniden Milli Takım’a yükselmeyi başaran 33 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı’nda optik dükkanı açtı. CNN Türk’ün haberine göre bir arkadaşı ile beraber gözlük dükkanı açan Sabri Sarıoğlu, futbol sahaları dışında cafe işletmeciliğinin ardından bir kez daha ticaret hayatına atıldı.

Sabri Sarıoğlu’nun Nişantaşı’nda açtığı mağazanın ilk ziyaretçilerinden birisi ise Galatasaray İdari Menajeri Mert Çetin oldu.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!