Kenan İmirzalıoğlu Kısıklı'da halka seslendi

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan demokrasi nöbeti 10'uncu gününde de devam etti.

Sanat dünyasından birçok ismin bulunduğu Kısıklı Meydanı'nda oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da vardı.Sahneye çıkıp birlik mesajı veren İmirzalıoğlu, '15 Temmuz gecesi bir terör saldırısıylahepimizin geleceğini karanlığa gömmek istediler. Ama Türk milleti, devletiyle birlikte bu terör saldırısını yerle bir etti.

Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini kurtarmak için hayatını kaybeden kahraman demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, tüm yaralılara da acil şifalar diliyorum. Gün birlik olma günü, gün ayrısı gayrısı olmadan hep birlikte omuz omuza, kardeşçe demokrasimize, vatanımızasahip çıkma günü. Yaşasın demokrasi, yaşasın Türkiye' dedi.

Oyuncu Merve Sevi elinde Türk bayrağıyla darbeye karşı tepki gösterdi. 'Sungurlar' dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Mert Kılıç da Kısıklı'daydı. Demokrasi nöbetine katılan Bülent Serttaş birlik mesajı verdi.

Magazin Haberleri

Müslüm Gürses olmak için saçından bıyık yaptı! Müge anlı onu, o Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor
Berfu Yenenler ile Eser Yenenler'den üzen haber
Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi öyle bir pot kırdı ki...
Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki mantık hatasını buluyor
Bir TikTok vakası daha! Canlı yayında çocuğunu döven kadın tutuklandı!