Kerimcan eski haline döndü

Samsun’da yaşadığı saldırıdan sonra iki arkadaşıyla birlikte Milano’ya giden Kerimcan Durmaz, burada geçirdiği keyifli vakitleri Snapchat hesabından takipçileriyle paylaştı.

Attığı kahkahalarla, Samsun’da yaşadığı saldırı olayını geride bıraktığını gösteren Durmaz, paylaştığı videolarda Milano’ya birlikte gittiği kadın arkadaşını şakayla karışık hırpalarken görülüyor.

Kerimcan, paylaştığı videoda kadın arkadaşını boynundaki şalından tutarak hızlı bir şekilde döndürürken görülüyor. Kerimcan’ın yanındaki erkek arkadaşı da diğer videolarda elindeki valizle yine şaka yollu kadın arkadaşını döverken görülüyor, bir başka paylaşımda ise kadın arkadaşının kafasını ‘Ürün yerleştirme’ notu altında çeşmenin içine sokmaya çalışırken görülüyor.

 

Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı