Nihat Doğan: Metrobüs duraklarına deodorant konsun

Sunuculuğunu yaptığı magazin programında metrobüslerde kötü kokunun önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden şarkıcı Nihat Doğan, bunun için metrobüse binen herkesin deodorant kullanmasını istedi.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Nihat Doğan, metrobüsler için deodorant gerekliliğine dikkat çekti. Her metrobüs durağına deodorant konulması gerektiğini ifade eden Doğan, bunun sosyal devletin gerekliliği olduğunu söyledi. Metrobüse binen herkesin deodorant sıkmasını isteyen Nihat Doğan, kadınlara yer verilmesinin önemini de hatırlattı.

“ÇALARLAR…”

Nihat Doğan, “Çalarlar gerçi… Metrobüs duraklarına deodorant konulsun. Metrobüse binerken herkes sıksın. Bedava hizmet… En güzeli… Sosyal devletin gerekliliği, otobüse metrobüse binerken orada hemen koku olacak” şeklinde konuştu.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!