O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Birbirinden güzel 6 performans sonrası O Ses Türkiye 2018 şampiyonu belli oldu. Murat’ın takımından Aydan Kahraman ve Nihat Mugil, Yıldız Tilbe’nin takımından Ceren Düzova, Gökhan’ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi, Hadise’nin takımından ise Oğulcan Bolcan finalde yarıştı. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu?

O Ses Türkiye finali nefes kesti. Yıldız Tilbe ve Hadise’nin birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişi O Ses Türkiye’nin finalistleri olarak belirlendi ve performanslarını sergiledi. SMS oylaması ile belirlenen şampiyon noter onaylı sonuçların ardından belli oldu. Peki şampiyon kimin takımından oldu? İşte O Ses Türkiye birincisi…

O Ses Türkiye'de Selenay, Aydan ve Ceren arasından finale yükselen isim Aydan oldu. Aydan Kahraman Murat Boz'un takımındaydı. O Ses Türkiye'de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isim Lütfiye oldu. Lütfiye Özipek, Gökhan'ın takımındaydı. Oğulcan, Benjamin ve Yener&Ümit arasından finale yükselen isim Yener ve Ümit oldu. Yener Bulut-Ümit Durak, Gökhan'ın takımındaydı. Finalistlerin belli olmasının ardından bu akşam yani 4 Şubat’ta O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Bu akşam son kez performanslarını sergileyecek olan finalistler kıyasıya mücadele etti. Yıldız Tilbe ve Hadise’nin birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişi yarıştı. O Ses Türkiye final gecesinde, 7 isim sergilediği performanslar ile beğeni topladı. Birbirinden güzel performansların sergilendiği O ses Türkiye’de şampiyon belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın noter onaylı SMS oylamasının sonuçlarını açıklamasıyla O Ses Türkiye’nin bu sezonki finalinde son ikiye kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak arasında daha fazla SMS alan isim şampiyon oldu.

O Ses Türkiye’nin şampiyonu Lütfiye Özipek oldu.

LÜTFİYE ÖZİPEK: ÇOK MUTLUYUM

Lüftiye şampiyon olmasının ardından duygularını şöyle dile getirdi: “İnanılmaz şaşkın biriyim. O kadar çok heyecanlıyım ki herkese teşekkür ediyorum. O kadar mutluyum ki. Önce aileme sonra Gökhan’a bütün jüriye, size çok teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum.”

Magazin Haberleri

Nejat İşler'den 'Bahar' göndermesi: "Burada hikaye yokmuş gibi..."
Aycan Yanaç, sevgilisini başka kadınla bastı! Sevgilisini döverken elleri parçalandı
Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya kavgası büyüyor!
Hülya Avşar mayosuyla çıktı!
Gonca Vuslateri doğurdu! İşte bebeğine koyduğu isim