Oğuzhan Koç kıskançlık krizine girdi: Çekimler durdu

Oğuzhan Koç, 'İki Yalancı' dizisinde sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'in öpüşme sahnesine karşı çıkınca ortalık karıştı. Çekimler durdu, ünlü şarkıcı ikna edildikten sonra sahne çekildi.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile popçu  Keremcem'in başrolü paylaştığı  Kanal D'deki 'İki Yalancı'nın setinde öpüşme krizi yaşandı.

NE YAPSALAR İKNA OLMADI

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile iki yıldır birlikte olan Yağmur Tanrısevsin senaryoda yer alan öpüşme sahnesini kabul etmedi.  Yönetmen Eda Teksöz bunun gerekli olduğunu söylese de, oyuncuyu bir türlü ikna edemedi. Ekipte gerginlik yaşandı, kısa süreliğine set durdu.

İSTENMEYEN SAHNE ÇEKİLDİ

Bu arada Yağmur Tanrısevsin sevgilisi Oğuzhan Koç ile telefonla görüştü. Daha sonra yönetmen Eda Teksöz ile oturup uzun uzun konuştu. Öpüşme sahnesi böylece çekildi.  Keremcem ile Tanrısevsin'in öpüştüğü bölüm bu akşam yayınlanacak.

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar