Playboy’un mirasını kim alacak?

Playboy'un kurucusu Hugh Hefner arkasında 43 milyon dolarlık bir miras ve dünyaca ünlü bir dergi bıraktı. İşlerin başına 26 yaşındaki oğlu Cooper Hefner'ın geçmesi bekleniyor.

Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner 91 yaşında vefat etti. Hefner’ın vedası dünyada gündem olurken yaşlı kurtun serveti oğlu Cooper Hefner başta olmak üzere dört çocuğuna kaldı.

Time dergisinin haberine göre Hefner’ın 43 milyon dolar değerinde gayrimenkulü bulunuyor. Öte yandan Playboy dergisi de Hefner Ailesi’ne ait.

Yukarıdaki gif’te gördüğünüz üzere gençken bir hayli yakışıklı olan Hefner’ın parası ve şirketini 26 yaşındaki oğlu Cooper Hefner’ın yönetmesi bekleniyor. Hali hazırda Playboy’un baş tasarımcısı olan genç Hefner babasının mirasının bir bölümünü ise babasının vasiyeti üzerine Güney Kaliforniya Üniversitesi sinema bölümüne ve hayır kurumlarına bağışlayacak.

Öte yandan Hefner’ın üvey annesi Crystal Hefner da (31) Hefner’la evlenmeden önce yaptığı evlilik sözleşmesi gereği mirastan pay alacak.

Cooper Hefner babasının vefatının ardından yaptığı açıklamada, “Babam özel bir hayat yaşadı. Sosyal ve kültürel hareketlerin sesi oldu. Cinsel özgürlüğün bir savunucusuydu. Onu çok özleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar