Selena Gomez yılın kadını seçildi

ABD’li şarkıcı Selena Gomez, müzik dergisi Bilboard tarafından “yılın kadını” seçildi.

Bilboard Medya Grup Başkanı John Amato, konuyla ilgili olarak; “Selena sadece listelerin yükselen bir yıldızı değil, aynı zamanda genç kadınlar ona güveniyor, onlara kendilerini ifade etmeleri için ilham veriyor” dedi. Gomez, ayrıca derginin fotoğraf çekimine de katıldı.

25 yaşındaki şarkıcının bir yıldır birlikte olduğu rapçi The Weeknd ile ayrılmasına sebep olarak, daha önce 5 yıl birlikte olduğu Justin Bieber gösterilmişti.Son zamanlarda sıklıkla birlikte görülen ikili hakkında People dergisine konuşan bir kaynak, “ Mutlu olmalarına rağmen, ilişkilerini öncesine göre daha gizli yaşamak istiyorlar” yorumunu yaptı.

 Gomez ile Justin Bieber'ın Los Angeles'taki buz hokeyi maçında dudak dudağa görüntülenmesinin ardından, ikilinin ilişkisinin yeniden başladığı resmileşmişti.

Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı