Seren Serengil'den o isme 'zorlama hapis' talebi

Gülben Ergen’in üç ay önce aldırdığı karar neticesinde 3 gün hapis yatan ve bu yüzden magazin basınında defalarca mağduriyetini dile getirerek kendisine haksızlık yapıldığını vurgulayan Seren Serengil, aynı şeyi Esra Balamir için yaptı.

Seren Serengil, bir televizyon kanalında yayınlanan “Bunu da Konuşmak Lazım” isimli magazin programında kendisi ile ilgili yorum yapan Esra Balamir ve Murat Övüç hakkında tedbir kararı verilmesi için 19 Nisan'da mahkemeye başvurdu. Seren Serengil'in talebi üzerine İstanbul Anadolu 11. Aile Mahkemesi 20 Nisan tarihinde 6284 sayılı kanuna göre koruma kararı çıkardı.

Mahkeme, Esra Balamir ve Murat Övüç'ün 6 ay süreyle Seren Serengil'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, mağdurun bulunduğu, konut, okul ya da iş yerine yaklaşmamasına, iletişim araçları ile veya sair surette rahatsız etmemesine karar verdi. Ayrıca kararda, Esra Balamir ve Murat Övüç'ün tedbir kararını ihlal etmesi halinde haklarında 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi uygulanacağı da kaydedildi.

Öte yandan Esra Balamir ve Murat Övüç, Seren Serengil'in Gülben Ergen'e yaptığı gibi mahkeme kararına uymazsa, 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi yatacak.
 

Magazin Haberleri

Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar
Gülben Ergen'den lise yılları paylaşımı: 'Okulun havalı kızı'