Serengil 'Şov yapıyor' iddialarına canlı yayında cevap verdi!

Hapse girdi, girecek derken magazin gündeminde günlerdir haberleri dönen Seren Serengil, hakkında çıkan 'Şov yapıyor' iddialarına canlı yayında cevap verdi.

Gülben Ergen hakkında iftira attığı gerekçesiyle 3 gün hapis alan Seren Serengil, son günlerde yaşadıkları için "Şov" diyenlere canlı yayında cevap verdi. Seren, dökülen saç diplerini gösterip yaşadığı stresi anlattı.

ÜZÜNTÜDEN SAÇLARI DÖKÜLDÜ

Star TV'de Duymayan Kalmasın programında yorumculuk yapan Seren Serengil, Seda Sayan'ın dünkü programında "Şov yapıyor." sözlerini duyunca büyük üzüntü yaşadı.

Serengil, canlı yayında saç diplerini gösterip "Bu kadar gaddar olmayın, ben bütün programcı arkadaşlarımın programlarına bağlandım. Kendi programım için doğru bir şey olmamasına rağmen bağlanıyorum. Ben böyle dik durdukça siz bu işi farklı yorumluyorsunuz" dedi.

Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı