Sibel Arna dizi modasını yazdı

Hayat Şarkısı’nın son bölümünde Hülya’nın (Burcu Biricik) senaryo gereği hiç tanınmaması lazımdı biliyorsunuz.

Çünkü Cem, Hülya’nın bebeğiyle ilgili Mahir’in ses kaydını almıştı ve sürekli şantaj yapıyordu. 

Hülya, Mahir’le buluşmaya giderken feminen sarışın havasını tamamen gizledi. Koyu kestane tonlarında bir peruk, siyah kocaman gözlükler kullandı. 

Gömlek giyip kravat taktı. Eski Hülya ile tek benzer yanı siyah stilettolarıydı. “Hayat Şarkısı”nın stil danışmanı Fatoş Suda gerçekten de çok yaratıcı bir isim. Risk alıyor, yeni şeyler deniyor ve başarılı oluyor. Kravat hamlesi de farklı ve güzeldi.

Dizinin ilk bölümlerinde koyu renk saçlarla karşımıza çıkan, o haliyle Nurgül Yeşilçay’a çok benzeyen Cansu karakterinin yani Leyla Tanlar’ın sarışın haline alışabildiniz mi? Ben alışamıyorum. Bu haliyle orta yaşlı bir kadın gibi duruyor. Oyuncunun stiline ise diyecek laf yok. Son bölümde giydiği Zeynep Meltem Aktaş imzalı elbiseyi çok beğendim. Genç, renkli ve neşeliydi.

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!