Ünlü isim üstsüz kız arkadaşını böyle korudu!

İki kız arkadaşıyla Malibu'da denize girerken objektiflere takılan 42 yaşındaki Tobey Maguire bir süre önce 10 yıllık evliliğini bitirmişti.

Maguire ve kız arkadaşları uzun süre denizde şakalaştı, dipten çıkardıkları yosunları birbirlerinin üzerine atıp kahkahalarla güldü.

Denizin içinde çocuklar gibi eğlenen üçlü kumsala çıkma vakti geldiğinde ise kısa süreli bir panik yaşadı. Çünkü Tobey Maguire'ın yanındaki arkadaşlarından biri bikinisinin üstünü giymeden denize girmişti.

Üstsüz şekilde görüntülenmek istemeyen genç kadının imdanına Mauire yetişti. Önce denizde şakalaştıkları yosunlarla kız arkadaşının göğüslerini kapattı. Sonra da kumsala çıkınca hemen koşup havlusunu getirdi ve arkadaşını üstsüz görüntülenmekten kurtardı.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA  

Magazin Haberleri

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin servetiyle gündemde! '5 kişiye yetecek miras kaldı'
Müge Anlı’da şoke eden itiraf: TikTok uğruna hem evi hem tarlası elinden gitti
'Soyumuz imparatora dayanıyor ama biz ahırda büyüdük'
Ünlü oyuncu 'aldatma' iddialarına ilk kez yanıt verdi
12 Yıllık Evlilik Sona Erdi: Pelin Karahan ile Bedri Güntay Boşandı!