Ünlü yönetmen ve başrol oyuncusuna ölüm fermanı

İktidar partisinin bir yöneticisi, ülkede tepki çeken Padmavati isimli filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu aktris Deepika Padukone öldürene ödül vereceğini açıkladı.

Hindistan'da milliyetçi iktidar partisinin bir üyesi, 'Padmavati' filminin yönetmeni ve başrol oyuncusunu öldürene para ödülü vaat etti. Filmin gösterimi tepkiler üzerine ertelenmişti.

Bharatiya Janata Partisi'nin Haryana eyaletindeki yöneticisi Suraj Pal Amu, bir mitingde yaptığı konuşmada cinayetler için 1,5 milyon dolar vereceğini söyledi.

Filmin gösterimine izin verilmeyeceğini belirten parti yöneticisine nasıl bir yaptırım uygulanacağı bilinmiyor.

SULTAN VE KRALİÇE ARASINDA ROMANTİK BİR İLİŞKİ VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEKLE SUÇLANIYOR

Padmavati isimli film, Delhi'nin Müslüman Sultanı Alaeddin Halaci tarafından yakalanmaktansa kendisini öldürmeyi seçen cesur ve güzel Rajput kraliçesinin hikayesini anlatıyor.

Yönetmen Sanjay Leela Bhansali, sultan ile kraliçe arasında romantik bir ilişki varmış gibi göstermekle suçlanıyor.

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar