Yavuz ile Bahar'ın öpüşmesi seyirciyi ikiye böldü

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı Söz dizisi, öpüşme sahneleriyle olay yarattı. Dizide Bahar ve Yavuz'un öpüşme sahneleri izleyicileri ikiye böldü.

Star TV'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Söz dizisi, seyircisini ikiye böldü. Her 4 bölümde bir Bahar ve Yavuz'un öpüşmesinden rahatsız olan bazı izleyiciler, "Bıktık artık!" yorumunu yaparken bazı seyirciler de "Harikasınız, bayılıyoruz size" yorumunu yaptı.

"BAYILIYORUM SİZE"

Dün akşamki bölümde Bahar ve Yavuz'un öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Çiftin romantik sahneleri izleyicileri ikiye böldü. Çiftin hayranlarının bir kısmı "Yavbah (Yavuz-Bahar), harikasınız, bayılıyoruz size, heyecanla yeni bölümü bekliyorum" sözleriyle Yavuz ve Bahar'ın aşık hallerine beğeniler gönderdi.

"BIKTIK ARTIK"

İzleyicilerin bir kısmı ise "Bıktık artık! YavBah fanı olarak söylüyorum, her 4 bölümde bir öpüşüyorlar. Diğer çiftler daha hiç öpüşmedi bile" şeklinde yorum yapanların yanında "öpüşme sahnesini çok abartıyor yönetmen. Bence yapmasın, çocuklar da izliyor sonuçta" diyerek bu sahnenin abartıldığını söyledi.

Magazin Haberleri

Ata Demirer’den aşk dolu paylaşım! Genç sevgilisiyle pozlarını peş peşe yayınladı
Ece Seçkin aylar sonra ortaya çıktı! Hamilelik pozları gündem oldu
İrem Derici’nin nişanlısı Melih Kunukçu tutuklandı
Ezgi Mola sosyal medyada dolaşıma sokulan videoya isyan etti
İşte tüm merak edilenler: Mesut Adlin'den Tolga Akış, eşi Gizem Kaya ve Manifest hakkında gündem olan iddialar