Yıldızlarının çıplak fotoğraflarını yayınlayan 'hacker'a 9 ay hapis

Hollywood yıldızlarının online hesaplarını hack’leyerek çıplak fotoğraflarını internet ortamında yayınlayan ABD’li hacker Edward Majerczyk'in suçunu itiraf etmesi üzerine ABD Federal Mahkemesi, Majerczyk için indirimli 9 ay hapis cezası talep etti.

Habertürk'te yer alan habere göre; ünlü isimlerin çıplak fotoğraflarını yayınlayan Edward Majerczyk isimli hacker, ABD Federal Mahkemesi’ne suçunu itiraf etti. Chicago’da görülen davada mahkeme Majerczyk için indirimli olarak 9 ay hapis cezası talep etti.

Majerczyk’in kesin cezası, 10 Ocak’ta kesinleşecek. Majerczyk, Jennifer Lawrence, Brie Larson ve model Kate Upton gibi ünlülerin iCloud ve Gmail hesaplarına girerek şahsi verilerini internette yayınladığı için 5 seneye kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyordu.

Magazin Haberleri

Britney Spears'tan sitem dolu sözler: 'Dünya bana karşı nefret dolu'
Melis İşiten'den şaşırtan Uraz Kaygılaroğlu itirafı: Kafede gördü, sevgilisinden ayrıldı!
Hadise'den yıllar sonra kardeşiyle ilgili itiraf: Gözyaşlarını tutamadı
Danla Bilic 9'uncu kez ameliyat oldu: Doğum gününü hastanede kutladı
Yıllar süren küslük sona erdi: Wanda Nara ile Maxi Lopez barıştı