Galatasaraylı yıldızın bu defa da tehdit mesajları ortaya çıktı!

Galatasaraylı yıldızın bu defa da tehdit mesajları ortaya çıktı!

Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan transfer ettiği kaleci Fatih Öztürk, cumartesi gecesi bir kadınla görüntülenince ortalığı ayağa kaldırmıştı.

Galatasaray'ın sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Fatih Öztürk, önceki gece İstanbul turundaydı. Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği kaleci Fatih Öztürk, cumartesi gecesi bir kadınla görüntülenince ortalığı ayağa kaldırmıştı.

TIKLAYIN - GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ FENA YAKALANDI

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği kaleci Fatih Öztürk, cumartesi gecesi bir kadınla görüntülenince ortalığı ayağa kaldırmıştı. Muhabirlere saldıran kaleci, "Benim fotoğraflarımı çekemezsiniz, hemen onları silin" diyerek tehditler savurdu.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği kaleci Fatih Öztürk, cumartesi gecesi bir kadınla görüntülenince ortalığı ayağa kaldırmıştı.Günaydın muhabirini makinesini kırmakla tehdit eden Öztürk, haberin dün manşet olmasıyla daha da sinirlendi.

Ünlü kaleci, haberin çıktığı sabah defalarca aradığı Günaydın muhabiri Gökhan Gökduman'ın telefonuna "İnsan değilsin. Bu yaptığının karşılığı olacak" diyerek tehdit mesajları gönderdi.