'Terim'den haber bekliyorum'

'Terim'den haber bekliyorum'

Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra boşta olan deneyimli futbolcu “Gelen tekliflerin hiçbirini değerlendirmedim. Fatih Hoca ‘Bekle’ dedi, bekliyorum.” dedi

Başakşehir ile bağlarını koparan ve geleceği belirsiz olan Arda Turan, kariyeri ile ilgili en önemli açıklamalardan birini Korkusuz gazetesi yazarı Gökmen Özdenak'a yaptı. Uzun süredir bireysel çalışmalar yaptığını dile getiren yıldız futbolcu, Özdenak'a “Birçok teklif geldi ancak bunların hiçbirini değerlendirmedim. Fatih Hoca ‘Bekle' dedi ve bekliyorum. Ben G.Saray'ın evladıyım. Para önemli değil, G. Saray önemli. Sarı-kırmızılı formayı yeniden giymek için can atıyorum” dedi.

ESKİ TAKIMLA YENİDEN

Tecrübeli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Arda Turan'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. A Spor'a konuşan Bulut, Arda Turan'ı isteyen 2 kulüp olduğunu ifade ederken, önceliklerinin Galatasaray olduğunu açıklamıştı.

2011'de 12 milyon Euro kazandırdığı Galatasaray'a 9 senelik aranın ardından sonra dönmek isteyen Arda'nın sarı-kırmızılı kulüpten para talep etmediği ve sembolik bir rakama parçalı formayı giymeyi kabul ettiği iddia edilmişti.