Vodafone'da kazanan yok

Vodafone'da kazanan yok

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Müthiş mücadele 2-2 sona erdi.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş kendi evinde Trabzonspor'u ağırladı. Vodafone Park'ta oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Mücadelede siyah-beyazlı ekibin gollerini 57. dakikada Boateng ve 64. dakikada Vida kaydetti. Trabzonspor'un gollerini ise 5. dakikada ve 90+1. dakikada Sörloth kaydetti. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş 37 puanla 7. sırada yer aldı. Bir maç eksiği bulunan Trazonspor 45 puanla zirveyi paylaştı.

Beşiktaşlı taraftarlar, zorlu maçta takımlarına büyük destek verdi. Siyah-beyazlılar, Vodafone Park tribünlerin tamamen doldurdu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, karşılaşma öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik ekip ve oyuncularla yemekte bir araya gelerek başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu karşılaşmayı, protokol tribününde Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte takip etti.

YALÇIN: YARIŞIN İÇİNDE OLDUĞUMUZ SÖYLENEMEZ

Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın: "Bugünkü beraberlikle yarışın içinde olduğumuz söylenemez. İki takım da iyi mücadele ettiler. Kendi oyuncularım kazanmak için her şeyi yaptı. Onlara teşekkür ediyorum. Rakibin kaleye gelmediği maçta bu kadar gol pozisyonuna girdik. Gerideyken, beraberken ve 2-1'ken inanılmaz pozisyonlarımız var. Ama atacaksın bunları! Bizim için pozitif bir maç oldu diyebilirim. Ligin sonu için şunu söyleyebilirim; nerede bitirebilirsek orada bitirmek istiyoruz."

ÇİMŞİR: HAKKIMIZLA GELDİK

Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir önemli açıklamalar yaptı: Bugün maçın geneline baktığımız zaman 1 puan sevindirici. Biz buraya hakkımızla geldik. Bizim bir hedefimiz var. Bunun doğrultusunda çalışıyoruz. Kimsenin bize 1 puan verdiği yok, emek veriyoruz. Oyuncularımı kutluyorum.

IRKÇI TERÖR SALDIRISINA TEPKİ

İki takımın oyuncuları seremoniye Almanya'nın Hanau kentinde 19 Şubat'ta gerçekleştirilen ırkçı terör saldırısı nedeniyle "Yeter Artık! #EsReicht #Hanau" yazılı pankartla çıktı. Beşiktaş tribünlerinde de "Avrupa'daki kardeşlerimiz yalnız değildir", "Almanya'daki saldırıyı kınıyoruz", "Almanya'daki Türkler yalnız değildir", "Irkçılığa hayır" ve "Irkçılığa karşı omuz omuza" yazılı pankartlar yer aldı. Maç öncesi Almanya'daki ırkçı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar ve eski milli takım oyuncusu Mustafa Yücedağ için saygı duruşu yapıldı.