Günlük yat kiralama İstanbul'da sıklıkla tercih ediliyor

Günlük yat kiralama İstanbul'da sıklıkla tercih ediliyor

Günlük yat kiralama seçeneği İstanbul'da özellikle hava sıcaklıklarının zirvede olduğu Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında sıklıkla tercih edilmektedir.

Bunaltıcı yaz sıcaklarını katlanabilir hatta son derece eğlenceli bir hale getirmek isteyen kişi ve kurumlar serin ve berrak sularda denize girmek için İstanbul'da faaliyet gösteren yat kiralama şirketlerinin kapısını çalıyor. Organizasyon esnasında hiçbir kötü sürprizle karşılaşmadan gününüzü tamamlayabilmeniz için hangi şirketten günlük yat kiralama hizmeti almanız gerektiği çok önemli olduğundan bu haberde sizlere 20 yılı aşkın süredir alanında uzman kişilerden oluşan profesyonel ekibi ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde faaliyet gösteren Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketini tavsiye ediyoruz. 2 kişiden 36 kişiye kadar hizmet verebilme kapasitesine sahip birbirinden lüks kiralık yat filosu ile sizlere beklentilerinizin çok ötesinde saatler yaşatacaklarından endişeniz olmasın.

ADALAR VE BOĞAZDA UNUTULMAZ SAATLER

Boğaz Çocuğu, denize girmek isteyen misafirlerini Adalar ve Boğazın birbirinden güzel koylarında en güzel şekilde ağırlıyor. Aynı gün içinde her 2 bölgeye de gidilmesi zaman açısından mümkün olmadığından bir tanesinin seçilmesi gerekmektedir. Adalar'da denize girmek isteyenler için tecrübeli kaptanlar rotayı Heybeliada, Burgazada ve Büyükada koylarına çevirirken Boğazda yüzmek isteyenler için de Sarıyer ve Beykoz'un doğal güzellikler içindeki tertemiz koylarına gidiliyor. Günlük tur için sabah başlangıç saati genelde 10:00 olarak kabul edilmekle birlikte bitiş saati de 18:00 olarak belirlenmiştir. Güne daha erken başlayarak yatın hareket saatini 1 saat öne almak isteyen misafirler olursa şirket hiçbir ekstra ücret istemeden bu talebi geri çevirmiyor ve günlük turu 9 saat üzerinden organize ediyor. Akşam turlarının başlama saati 19:00 olduğundan kiralanan yatın dezenfekte edilerek bir sonraki programa hazırlanabilmesi için en geç 18:00'da yattan inilmesi gerekiyor. Bitiş saatlerinde hafta içi günleri yoğunluğa göre bazı esnemeler yapılabilse de hafta sonları akşam saatleri çok yoğun olduğundan süre konusunda maalesef ki uzatma yapamıyorlar.

ZENGİN KAHVALTI VE ÖĞLEN YEMEĞİ MENÜLERİ

Günlük yat kiralamayı Boğaz Çocuğu şirketinden kahvaltı ve öğlen yemeği menüsü de talep ederek yapabileceğiniz gibi sadece yatı kiralayıp kendi yiyecek ve içeceklerinizi beraberinizde getirebilme imkanınız da mevcuttur. Ayrıca yüzmek için gidilen koylara yakın yerlerdeki restoranlarda inerek de yeme içme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Boğaz Çocuğu'nun usta aşçıları tarafından özenle hazırlanan zengin kahvaltı ve yemek menüsünün detaylarını web sitesinden inceleyebilirsiniz. Dışarıdan malzeme getirip kiralanan yatın mutfak ve ekipmanlarını kullanmak isteyen müşterilere şirket sadece belirli sayıda garson alma zorunluluğu getiriyor. Garsonlar siz denizin keyfini çıkarırken getirdiğiniz malzemelerin servisini yapacakları gibi yattan indikten sonra temizlik işlerini de halledeceklerdir. En fazla 10 kişilik katılımın olacağı misafir grupları için 1 adet garson yeterlidir ve bugün itibariyle kendisine ödenmesi gereken ekstra ücret sadece 300 TL'dir. Şirketten menü talebinde bulunulduğunda garson için ek bir ücret ödemeniz gerekmediğini de bilmenizi isteriz.

GÜNLÜK YAT KİRALAMA PAKETİ HAZIRLAMA İMKANI

Günlük yat kiralama fiyatlarının bugün için geçerli olan rakamları dikkate aldığımızda 8.000 TL 35.000 TL arasında değiştiğini görüyoruz. Kiralık yatların yolcu taşıma kapasite arttıkça ücretlerinin de o oranda arttığını net olarak söyleyebiliriz. Boğaz Çocuğu filosundaki hangi kiralık yata günlük organizasyon için ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini öğrenmek isterseniz hemen yatkiralama.com sitesine giriş yapabilirsiniz. Sitedeki fiyatlar sayfasında günlük yat kiralama fiyatları ile menüler ve ekstra hizmetlerin ücretlerini liste halinde görebileceğiniz gibi kiralık yatların detay sayfasındaki fiyat hesaplama aracından istediğiniz hizmetleri işaretleyerek günlük yat kiralama paketinizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Gördüğünüz gibi diğer firmalarda olduğu gibi fiyat teklifi almak için bir yerleri aramanız ya da e-mail gönderip saatlerce hatta günlerce cevap beklemeniz gerekmiyor çünkü fiyatlar başta olmak üzere merak ettiğiniz tüm bilgiler ve görsel paylaşımlar Boğaz Çocuğu resmi web sitesinde tüm site ziyaretçileriyle paylaşılmış durumda. Günlük yat kiralama sitesini hemen ziyaret ederek organizasyonlar hakkında ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri edinin ve iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak şirketle hızlıca temas kurun. Seçtiğiniz kiralık yatın istediğiniz tarih için günlük kiralamaya uygun olup olmadığını sorduktan sonra kendilerine kaparo göndererek rezervasyon işleminizi tamamlayın. Kaparo ödemesini almadan rezervasyon yapmadıklarını unutmayın. Yaz ayları ve özellikle hafta sonu için bir organizasyon planlamayı düşünüyorsanız haftalar hatta aylar öncesinden harekete geçmenizde fayda var. Çünkü İstanbul'da hizmet veren tüm kiralık yatlar tüm yaz sezonu boyunca yoğun rezervasyon talebi ile karşı karşıya kalıyor. Bir başkası sizden önce davranmadan elinizi çabuk tutun! Şimdiden keyifli bir gün geçirmenizi diliyoruz, iyi eğlenceler..