10 saniyede bulanlar zekiymiş! Diğerlerinden farklı olan oyuncak ayıyı bulun

10 saniyede bulanlar zekiymiş! Diğerlerinden farklı olan oyuncak ayıyı bulun

En zor görünen ama en kolay IQ testlerinden biri 'resimdeki nesnelerden farklı olanı bulma' testleridir. Görsele 10 saniyenizi ayırıp bakın. Resimde gördüğünüz ayılardan biri diğerlerinden farklı! Bakalım siz kaç saniyede bulabileceksiniz

Bu görselde, tekrarlanan ayı görüntülerinin arasından farklı olanı bulmamız isteniyor. İlk bakışta, tüm ayılar birbirine benzer gibi görünse de, dikkatli bir şekilde gözlemlediğimizde farklı bir ayı olduğunu fark edebiliriz.

Siz de zamanınızın sadece 10 saniyesini ayırarak bu tür testlere katılabilir ve beyninizi zorlayabilirsiniz. Görsel zeka testlerini çözerken keyif almanız ve bilişsel becerilerinizi geliştirmeniz dileğiyle!


sadece-birkac-kisinin-cozmeyi-basardigi-iq-testi-digerlerinden-farkli-olan-oyuncak-ayiyi-bulun.jpg

Eğer bulamadıysanız, endişelenmeyin. Çünkü farklı olan ayıyı bulmak gerçekten zorlu bir görev olabilir. Cevap aşağıda verilmiştir:
 

ekran-alintisi.png

Bu görsel zeka testini çözmek aslında hayal ettiğinizden daha kolay. Diğerlerinden farklı olan ayı, kırmızı daire içine alınan ayıdır. Peki, diğer ayılardan farklı kılan nedir? Detaylı bakıldığında bu ayının kuyruğu yoktur.

İlgili Haberler