2-22 Temmuz Büyük Zen Pırlanta İndirimi Başladı

2-22 Temmuz Büyük Zen Pırlanta İndirimi Başladı

Doğanın en güzel renklerini sunan zümrüt, safir, yakut taşlı pırlanta mücevherlere %50 indirimle sahip olabilirsiniz...

Zen Pırlanta koleksiyonlarında yaz ışıltısına yakışan fırsat günleri başladı. Birbirinden güzel mücevherlerde %60’a varan indirim sizleri bekliyor. Yaz şıklığının güzellik kodları pırlantalar, her zamankinden daha parlak! Gece davetleri, sokak stili ya da en özel anların şık detayları, karşı konulamaz mücevherlere göz atın. Yaz mevsiminin vazgeçilmez enerjisini pırlantalı mücevherlerle yükseltmenin tam zamanı. 2-22 Temmuz arasında bir Zen Pırlanta mağazasına uğrayın ve kusursuz ışıltıyı yakalayın.Sarı ve beyaz altınla buluşan renkli pırlantalar doğadan aldığı ışığı enerjiye dönüştürüyor. Yaz şimdi parlıyor! Tarzına, özgün ve göz alıcı bir imza atmak isteyenlerin tercihi pırlanta mücevherler, pırlanta kolye, pırlanta küpe, pırlanta bileklik koleksiyonlarında çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Romantik, aşk dolu ve masum. İster sade, ister gösterişli... Sizi tanımlayan bir Zen Pırlanta mutlaka var. Üstelik çok özel fiyatlarıyla Zen mücevherleri her zaman şık her zaman kullanışlı. Her bir koleksiyonu zarif ve sıra dışı tasarım detayları ile göz kamaştırıyor. Koleksiyonlardaki her mücevher, adeta yıldızlar gibi ışıldıyor. Renklerin enerji ve dinamizmini pırlanta koleksiyonu ile cesurca yansıtan Zen pırlanta, gündüzden geceye mükemmel bir tarz yaratıyor.

Evlenecek çiftlere de çok özel fırsatlar sunan Zen pırlanta, tektaş, beştaş ya da tamtur koleksiyonlarında yer alan ekstra indirimlerle mutlu ediyor.

Pırlantanın en çok tercih edilen kesim şekillerinden olan Prenses kesim kare tektaş pırlanta yüzükler, %40 indirime ek olarak ekstra %10 indirimle sizleri bekliyor.

Sevdiklerinizi mutlu etmek için de bir Zen bulacaksınız. Bunun için özel günleri beklemeyin! Doğanın en güzel renklerini sunan zümrüt, safir, yakut taşlı pırlanta mücevherlere %50 indirimle sahip olabilirsiniz. Temmuz ayına ışıltı katan özel indirim şölenini kaçırmayın!