46 yaşındaki adamdan 9 yaşındaki çocuğa şok mesajlar: Karıcığım...

46 yaşındaki adamdan 9 yaşındaki çocuğa şok mesajlar: Karıcığım...

Kocaeli’de yaşayan 46 yaşındaki İ.O. iddiaya göre 9 yaşındaki kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar yollayarak tacizde bulundu.

Kocaeli’de yaşayan 46 yaşındaki İ.O. İzmir’de yaşayan 9 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel içerikli mesajlar yollayarak tacizde bulunduğu iddia edildi. Vatankocaeli'nin haberine göre; ailenin iddiasına göre 9 yaşındaki kız çocuğuna uygunsuz görüntüleri paylaşarak ve onu taciz etmek için Kocaeli’den İzmir’e giden İ.O. kız çocuğunun ailesi tarafından dövüldükten sonra Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Tutuklu yargılanmak üzere adliyeye sevk edilen İ. O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Menemen Kapalı Cezaevine gönderildi.

ÇOCUKTAN ÖNCE FARKETTİLER

İ.O.’nun 9 yaşındaki kız çocuğuna gönderdiği görüntüleri ondan önce fark eden aile, konuşmayı bir hafta boyunca sürdürdüğünü ve olayın farklı bir boyuta taşındığını iddia etti. İ. O.’nun cep telefonunda birden fazla küçük kız çocuklarının konuşmalarının bulunduğunu belirten aile, diğer ailelere çağrıda bulunarak böyle durumlarda seslerinin çıkmalarını ve çocuklarını korumalarını belirtti.