Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın işyerine saldırı

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın işyerine saldırı

Geçtiğimiz günlerde Antalya'da kaybolan ve daha sonrasında vücudunun parçalara ayrıldığı öğrenilen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın işyerine saldırı düzenlendi.

Mustafa Murat Ayhan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılan Ayhan, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 'Canavarca hisle adam öldürmek suçundan' tutuklanan Ayhan, cezaevine gönderildi.

640xauto-7.jpg


Mustafa Murat Ayhan'ın Konyaaltı ilçesinde bulunan emlak ofisi, dün akşam saatlerinde saldırıya uğradı. Sabah eşyalarını almak için ofise gelen çalışanlar, cam kapının kırıldığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. İş yeri çalışanları, cinayet sonrası sık sık telefonla arandıklarını, arayan kişinin 'Sizinle beraber orayı yakacağız' diye tehdit ettiğini, bu sabah eşyalarını almak için ofise geldiklerinde ise cam kapının kırıldığını gördüklerini söyledi. Polis, saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.