Bakırköy yenilen parklarıyla hazır

Bakırköy yenilen parklarıyla hazır

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, normalleşme süreciyle halkın kullanımına açılan parkların bakım ve hijyen çalışmalarına hız verdi.

Bakırköy Belediyesi tarafından, küresel salgın korona virüsten dolayı uzun süredir kullanıma kapalı olan parklar ve yeşil alanların, detaylı temizlik, dezenfektasyon, bakım, onarımları ile yenileme işlemleri yapılıyor. Pandemi süreci boyunca rutin işlemleri sağlıklı bir şekilde yerine getirilen ilçe parkları, Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla Bakırköylülerin kullanımına sunuluyor.

‘Çocukların Mutluluğu Önceliğimiz’

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, normalleşme süreciyle daha yoğun olarak kullanılmaya başlayan belediyeye ait ilçe parklarının düzenli olarak yapılan bakım onarım çalışmalarını artırdıklarını dile getirerek özellikle çocukların mutluluğunu önceliğimiz kabul ederek, oyun alanlarının yenilenmesi işine ağırlık verdiklerini belirtti. Kerimoğlu: “Havalarında ısınmasıyla daha fazla vakit geçirilen yerler olan parklarımızı, düzenli olarak dezenfekte ederek bakım ve onarımlarına ekstra mesai harcıyoruz. Geleceğimiz çocuklarımız, okullarında kapalı olması ve uzun süre evlerinde kaldıkları için yeşil alanlarımıza ve parklarımıza daha çok ihtiyaç duymaya başladı. Bakırköylüler tedbiri elden bırakmadığı sürece bizler Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını sunmaya devam edeceğiz. Öncelik verdiğimiz parklardan başlayarak tüm Bakırköy’de oyun gruplarından zeminlerine, spor aletlerinden banklarına, peyzajından ışıklarına kadar parklarımızı yenilemeye devam edeceğiz.” dedi.