Bu kış sıcak geçecek

Bu kış sıcak geçecek

İşten veya okuldan biraz zaman ayırmak, kışın soğuk ve gri günlerinde sağlık ve esenlik için harikalar yaratabilir. Ancak, hayattaki birçok şey gibi, önceden hazırlık yapmadan bir kış tatili düzenlemeye çalışmak hele Covid-19 yani Korona virüsün varlık gösterdiği bu günlerde daha da zorlaşabilir.

Eğer sizde kış tatilinizde havuzun keyfini yaşamak istiyorsanız birbirinden özel tatil evlerinde kapalı havuzlu villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Tercihinize göre ayarlanmış kapalı ve ısıtmalı havuzlu birçok villa sizleri bekliyor. Unutmayın, ısıtmalı havuzlu villa seçenekleriyle yıl boyunca yüzme şansına sahipsiniz. İster yaz ister kış, havuzlu villalar dört mevsim tatil için uygundur. Şimdi bavulunuzu hazırlayın, kapalı havuzlu villanızda tatilin keyfini yaşayın!

Şehrin En Sakin Bölgesinde Harika Kış Tatili

Eğer mümkünse yüksek talepli seyahat tarihlerinden kaçının. Kış dönemi deyip geçmeyin, bayram tarihleri, yılbaşı ve sömestr gibi dönemler yüksek fiyatlı dönemlerdir. Çocuklarla seyahat ediyorsanız, büyük olasılıkla kış tatilinizi planlarken okul programlarına göre çalışmakla sınırlı kalırsınız. Kış tatilinize hazırlanmaya gelince, hava şartlarına uygun kıyafetler, bagaj alanınızı akıllıca kullanarak ve rahat ayakkabılar seçerek valiz hazırlama konusunda pratik olun.

Tatil planınızı doğaçlama yapma fikri heyecan verici görünse de sonuç dinlenmekten daha telaşlı olabilir. Bu, özellikle bütün aileyi yanınızda getiriyorsanız geçerlidir. Hangi şehirde ve turistik yerleri ziyaret edeceğiniz, hangi konaklama yerini kullanacağınız, neler göreceğiniz vb. dahil olmak üzere planınızı önceden özetlemek için zaman ayırırsanız tatiliniz çok daha sorunsuz geçecektir.

İster sıcak iklime doğru yola çıkın, ister evinizin yakınında kış havasının tadını çıkarın, bol miktarda güneş koruması almak isteyeceksiniz. Güneş kremini yüksek SPF’li tercih edin. Kış Güneşi özellikle Kaş Kalkan gibi yerlerde yakıcı özelliğine devam edecektir.

İş veya okul taahhütleriyle herhangi bir son dakika çatışmasını önlemek için, gerekli tüm düzenlemeleri kış tatilinizden çok önce yaptığını kontrol edin. Tüm işlerinizi önceden bitirdiğinizden ve iş arkadaşlarınızın yokluğunuzda gerekli görevleri halletmeleri için düzenlemeler yaptığınızdan emin olun.

Siz güneşin tadını çıkarırken evinizin güvenli ve sağlam olduğundan emin olmak için, yolculuğunuza çıkmadan önce evi düzgün bir şekilde kapatmaya özen göstermelisiniz.

Evinizi kış zararlılarından, beklenmedik kazalardan ve davetsiz misafirlerden korumak için, küçük aletlerin fişini çekmek, tüm pencerelerin kapalı ve kilitli olmasını sağlamak ve bir komşunuzdan geri dönene kadar postanızı almasını istemek dahil olmak üzere önceden uygun önlemleri alın.

Kaş, Kalkan ve Fethiye Tatil Villaları

Kiralık Villalar, yaz dönemi, kış dönemi de tercih edebileceğiniz tatil seçenekleridir. Özellikle kalabalık tatil yapmak istediğinizde villa tatili ideal bir seçimdir. Hele bir de kış döneminde hem kışın tadını çıkarırken hem de bir de kapalı havuzunuz varsa keyfiniz ikiye katlanacaktır. Korona Virüs yüzünden tatil yapmaktan vazgeçmeyin, güvenli ve hijyenik olarak temizlenen ve dezenfekte edilen villa seçenekleri Villacınız ’da.

Villacınız 16 yıllık sektör tecrübesine sahip 11098 belge numarası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kayıtlı A grubu TURSAB acentesidir.

Daha fazla seçenek incelemek isterseniz villaciniz.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.