Buca Belediyesi'nin acı günü

Buca Belediyesi'nin acı günü

İzmir Buca Belediyesinin acı günü...

YURT-İZMİR

İzmir'de CHP camiasının sevilen isimlerinden Buca Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü Sorumlusu Cemal Yetginer, dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yetginer, 29 Aralık 1976 doğumlu olup, İzmir'de özellikle Atatürkçü kişiliğiyle sevilen isimdi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün de yol arakadaşı Yetginer, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Dün akşam saatlerinde evinde geçiridiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Yetginer'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bahayörük Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabindan bir açıklama yayınlayan Buca Belediye başkanı Erhan Kılıç "Arkadaşım, kardeşim, yol arkadaşım Cemal Yetginer yaktın içimizi. Bu kadar erken veda yakışmadı sana... Mekanın cennet olsun." Cenaze bugün ikindi namazı sonrasında Baha Yörük Camii'nden kalkacaktır." dedi.

Çiğli Blediye Başkanı Utku Gümrükçü ise " Yürümek;Dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup,kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek!...20 yıldır ne zaman kavgaya girsem yanımda sen vardın canımkardeşim daha gidecek çok yolumuz vardı...Seni çok özleyeceğiz...Işıklar içinde uyu." mesajını yaynladı.

Bizler de YURT ailesi olarak kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...