Buzdolabınız kötü mü kokuyor? Bunu deneyin!

Buzdolabınız kötü mü kokuyor? Bunu deneyin!

Buzdolabını açtınız ve kötü bir kokuyla karşılaştınız. Asla endişelenmeyin. Çünkü çok pratik yöntemlerle buzdolabınızı kötü kokulardan arındırabilirsiniz.

Buzdolabınızı açtığınızda zaman zaman kötü kokular alabilirsiniz. Bunun birçok nedeni olabilir. Bozuk yiyecekler, buzdolabına dökülen gıdalar vb. etkenlerle rahatsız edici kokularla karşılaşabilirsiniz.

BOZDOLABINDAKİ KÖTÜ KOKU NASIL GİDER?

Ancak buzdolabındaki kötü kokuları yok etmenin kolay ve pratik bir yöntemi var. Çok basit bir malzemeyle tüm kötü kokuları bozdolabınızdan arındırabilirsiniz. Bu malzemeyi duyunca ise çok şaşıracaksınız.

Buzdolabındaki kötü kokuyu gidermek için öncelikle basit bir şekilde bezle temizlik yaparak, bu rahatsızlıktan kurtulabilirsiniz. Bir sprey şişesine doldurduğunuz beyaz sirke, su ve vanilya özüyle beraber buzdolabınızı bezle sildiğinizde aradaki farkı göreceksiniz.

BUZDOLABI NASIL GÜZEL KOKAR?

Temizliğini yaptınız ve buzdolabınızdan artık kötü koku gelmiyor. Peki buzdolabımı her açtığımda çok güzel kokmasını istiyorum diyorsanız ne yapmalısınız? O da çok basit. Sadece bir poşet içinde bulunan vanilyayı yırtıp ağzını açık biçimde dolabınızın uygun yerine koyduğunuzda, o vanilya kokusu buzdolabınızın güzel kokmasını sağlayacak, kötü kokuları da bastıracaktır.