Cemal Metin Avcı: Eşine söylerim diye tehdit ediyordu

Cemal Metin Avcı: Eşine söylerim diye tehdit ediyordu

Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldı.

DHA'nın aktardığına göre, gözaltına alınan şüpheli eski sevgili Cemal Metin Avcı'nın şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. Cemal Metin Avcı genç kızı boğarak öldürdü. Pınar'ın cansız bedenini varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüpheli Cemal Metin Avcı.'nın ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

"Bir anlık öfke ile öldürdüm"

Hürriyet'te yer alan bilgiye göre, gözaltındaki Cemal Metin Avcı ilk beyanlarından daha önceki birçok kadın cinayeti failinin yaptığı gibi öldürdüğü kadını suçlamaya çalıştı. Failin ilk sözleri şunlar oldu:

"Pınar ile ilişkimiz vardı eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi verecektim ama sinirlendim tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."

İHA da Gültekin’in cansız bedeninin ormanlık alanda üzerine beton dökülmüş olan bir bidonun içerisinden çıkarıldığını aktardı.