Çenesiz doğan adamı görenler şok oldu

Çenesiz doğan adamı görenler şok oldu

Chicago'da yaşayan ve dünyaya çenesiz gelen Joseph Williams'ı görenler şok oldu. Ancak Williams yaşadığı tüm acıların ardından mutluluğu buldu.

ABD Chicago’da yaşayan 41 yaşındaki Joseph Williams, otofasiyal yüz sendromu ile hayata gözlerini açtı. Yüzünün büyük kısmı deformasyonlarla doğan Williams’ın çenesi de yok.  Bu durum ise onu oldukça zorluyor.

Çenesiz doğduğu için yemek yiyemeyen, konuşamayan ve hatta normal bir şekilde nefes dahi alamayan şanssız adam hayatının aşkını bularak yeniden hayata tutundu.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM"

Kendisiyle benzer şekilde farklılıkları olduğu için dışlandığını ve yaşamının bir bölümünde intiharı dahi düşündüğünü söyleyen Williams, "İntiharı düşündüğüm zor ve yorucu zamanlarım oldu. Bazen saklanmak ve sadece ağlamak istedim. Tanrı’nın beni böyle yaratmasının bir nedeni olduğunu anladım. Bu yükü bana taşıyabileceğimi bildiği için verdi" dedi.

MUTLULUĞU BULDU

Williams acı dolu yaşamının sonunda mutluluğa ulaştı. Mutlu bir evlilik ve sosyalleşmek, seyahat etme gibi tutkuları olduğunu söyleyen Williams, 2019 yılında 39 yaşındaki Vania ile evlendi.