Cihangir'in göbeğindeki taciz faili 19 yaşındaki Berzan E.Ç. tutuklandı!

Cihangir'de bir kadının uğradığı taciz ve saldırının görüntüleri ortaya çıkmış, 19 yaşındaki sapık Berzan E.Ç. tutuklandığı aktarıldı.

İstanbul Cihangir Sanatkarlar Parkı’nda yürüyen bir kadın güpegündüz bir tacizcinin saldırısına uğramıştı. Kadına arkadan yaklaşan şahıs önce elle taciz etmiş, kadının tepki göstermesi üzerine kollarından tutarak kaçmasına engel olmuştu. Sapık, bir yandan tacizlerini sürdüren şahıs bir yandan da kadının bağırmasına engel olmak için ağzını kapatıp bıçakla tehdit etmişti. 

 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ


Söz konusu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmış ve büyük tepki almıştı.  Sapık, görüntülerin sosyal medyada yankı uyandırmasının ardından gözaltına alınmıştı. Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'ndeki işlemleri biten şüpheli Berzan E.Ç. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Şüpheli, savcılık tarafından alınan ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine sevk edildi.

TUTUKLANDI
Cihangir'deki taciz şüphelisi tutuklanma talebiyle çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti. Şüpheli, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince "Cinsel saldırı", "Silahla tehdit" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.