Düştüğü kuyudan böyle çıkartıldı

Düştüğü kuyudan böyle çıkartıldı

İstanbul’da, arkadaşlarıyla oynarken ortadan kaybolan 7 yaşındaki Nazlı Y., 18 saat süren aramaların ardından, düştüğü kuyuda bulundu

Olay, önceki akşam Fatih Kumkapı’da meydana geldi. İddiaya göre, 7 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Nazlı Y., arkadaşlarıyla oyun oynamak için saat 16.00 sıralarında evinden çıktı. Bir daha da eve dönmedi. Bunun üzerine, kızlarını aramaya çıkan aile, Nazlı Y.’nin arkadaşlarına ulaştı.

Mahalle arkadaşları, “Nazlı en son erik toplamaya gitmişti” dedi. Ailenin en son 20.00 sıralarında görülen kızlarını bulamayınca polise haber verdi. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Çocuk Şube ve Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler arama başlattı. Ancak küçük kız, kokuya duyarlı köpeklerin de kullanıldığı aramalarda bulunamadı.

Zaman kaybetmeden küçük nazlıyı bulmaya çalışan ekipler, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini topladı. Nazlı Y.’nin son gittiği noktanın belirlenmesi için 72 saatlik görüntü tarandı. Nazlı Y.’nın bulunduğu yeri belirleyen polis, arama başlattı. Kuyuya düştüğü belirlenen küçük kız itfaiye ekiplerinin de yardımıyla kaybolduktan 18 saat sonra kurtarıldı. Açlıktan ve susuzluktan bayılmak üzereyken kurtarılan küçük Nazlı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.