En görkemli etkinlik yarın açılıyor

En görkemli etkinlik yarın açılıyor

Dünyanın önemli markalarını temsil eden firmalar ile en prestijli yerli üreticilerin ağırlanacağı CNR Avrasya Boat Show Denizde yarın açılıyor.

 Özellikle son dönemde izole yaşam nedeniyle yoğun ilgi gören aile tipi yatların yanı sıra kategorilerinin en iyisi tekne, yelkenli, şişme bot, deniz motorlarının sergileneceği fuar, denize dair her türlü araç ve ekipmanlara ev sahipliği yapacak.


Masmavi gökyüzünün altında, 100'ün üzerinde firmanın 500'ü aşkın markasının ürün sergileyeceği fuar, son model tekne lansmanlarına da sahne olacak. Deniz üzerinde organize edilen en prestijli organizasyon olan CNR Avrasya Boat Show Denizde'de; bu yıl da su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinlik deniz severlerle buluşacak. Fuar 6 günde binlerce deniz tutkununun hayalini gerçekleştirecek.

Deniz tutkunlarının bu yıl da sabırsızlıkla beklediği CNR Avrasya Boat Show Denizde CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Yat ve Tekne Endüstri Derneği (YATED) işbirliği ile organize edilecek. 

Fuar, Sağlık Bakanlığı ve Uluslararası Fuarlar Birliği'nin (UFI) belirlediği yeni normal önlemler eşliğinde, katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığını güvence altına alarak düzenlenecek.