Eşinin psikolojik şiddetine maruz kaldı, ölmemek için sesini duyurmak istiyor!

Eşinin psikolojik şiddetine maruz kaldı, ölmemek için sesini duyurmak istiyor!

Eşinin, bebeği kucağındayken şiddet uygulaması sonucu ailesinin yanına sığınan Aslıhan Özkan, olay sonrası eşinin kendisini ve ailesini tehdit etmesi ve evlerine zarar vermesinden dolayı yaşadığı korkuyu sosyal medya aracılığıyla duyurarak yardım istedi.

Yurt Gazetesi - Eşinin, bebeği kucağındayken şiddet uygulaması sonucu ailesinin yanına sığınan Aslıhan Özkan, olay sonrası eşinin parasal sorunlar nedeniyle kendisini ve ailesini tehdit etmesi ve evlerine zarar vermesinden dolayı yaşadığı korkuyu sosyal medya aracılığıyla duyurarak yardım talebinde bulundu.

Özkan, defalarca uzaklaştırma kararı alınmasına rağmen eşinin hala zarar vermeye çalışmasından dolayı bu gidişatta kendisinin ve ailesinin öldürülme ihtimalinden kaynaklı yaşadığı korkuyu atlatamadığından çareyi sosyal medyada sesini duyurmakta buldu.

Türlü zararlar verdiğini iddia eden eşi Ali Özkan ile yazışmalarında parasal konulardan dolayı sık sık hakaret içerikli mesajlar aldığı görülüyor.

ekran-goruntusu-2021-01-22-095114-001.png

Özkan'ın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Ben Aslıhan Özkan. 4 sene önce Ali Özkan ile tanıştım. 14.02.2020 tarihinde evlendik. 6 aylık bir kızım var. Evlendiğimizden beri sürekli fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldım. 24.10.2020 günü bebeğim kucağımdayken uyguladığı şiddetten sonra ailemin evine sığındık. Evimizin camını, kapısını defalarca kırdı. Uzaklaştırma kararı aldırdım. Karara rağmen hala sürekli kapıma geliyor, tehdit mesajları atmaya devam ediyor.

Ailemin evine geldiğimiz günden beri beni kızımı kaçırmakla, evimizi yakmakla, öldürmekle tehdit ediyor. 6 aylık kızımın kendisiyle yaşamasını, gerekirse aç kalıp yine onunla ölmesini istediğini söylüyor. Bana acı çektirmek için “gerekirse” çocuğun canını alacağına söylüyor. Defalarca şikayet ettim. Ama hala evimin etrafında elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor.

6 aylık bebeğimin ya da ailemin başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Can güvenliğimiz yok. Bir kadın cinayetine kurban gitmek istemiyorum. Ölmek istemiyorum. Lütfen çok geç olmadan sesimi duyun. #AliÖzkanTutuklansın"

a.png

 

ekran-goruntusu-2021-01-22-093922.png