Evinin önünden kaçırıldı... Binlerce erkekle seks yapmaya zorlandı

Evinin önünden kaçırıldı... Binlerce erkekle seks yapmaya zorlandı

BBC, 2011 yılında Romanya'dan eğitim için İngiltere'nin başkenti Londra'ya giden Anna'nın filmleri aratmayan hikayesini aktardı... Geçici işlerde çalışan Anna, bir gün kaçırıldı ve İrlanda'ya götürülerek seks kölesi oldu.

İşte dehşet dolu öykü...

Anna 2011 yılında eğitim amacıyla Romanya'dan İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmıştı. Garsonluk, temizlikçilik, matematik öğretmenliği gibi geçici işler yaparak para kazanıyordu. Ama bir Mart günü sokaktan kaçırıldı, İrlanda'ya götürüldü ve 9 ay boyunca cehennemi yaşadı.

BBC'den Sarah McDermott'un haberi şöyle: "Anna kaçırıldığında evinin çok yakınlarındaydı. Kuzey Londra'da Wood Green'de evine doğru yürürken kulaklıklarında Beyoncé'nin 'I Was Here' şarkısı çalıyordu.

Evin önüne gelince anahtarı çıkarmak için çantasını açtı. Tam o sırada biri arkasından yaklaşıp boynunu sıktı, ağzını kapadı ve koyu kırmızı bir arabaya bindirdi.

Arabada iki erkek ve bir kadın vardı. Anna'ya vuruyor ve Rumence bağırarak tehditler savuruyorlardı. Kadın Anna'nın çantasını ve gözlüklerini aldı. Söylediklerini yapmazsa Anna'nın Romanya'daki ailesini öldürmekle tehdit ettiler.

Anna o anları şöyle anlatıyor: "Neler olduğunu, nereye götürüldüğümü anlayamadım. Organlarımı mı çalacaklardı, tecavüz mü edeceklerdi, beni öldürecekler miydi? Aklıma her türlü olasılık geliyordu."