Genç kadının intihar mesajları: Ünal Işık tutuklansın!

Genç kadının intihar mesajları: Ünal Işık tutuklansın!

Bugün öğle saatlerinde bir sosyal medya kullanıcısının intihar edeceğim mesajları ile gündeme gelen olay kan dondurdu.

Twitter'da kartanesi_04 nickini kullanan bir genç kadın, avukat Ünal Işık tarafından cinsel saldırıya maruz kaldığını ve avukatın yakınlarından binlerce mesaj aldığını ifade etti. Genç kadın "artık dayanamıyorum ölmeden önce anlatacağım" ifadeleri ile başından geçenleri şöyle anlattı;

"Yaşamıma son vermeden önce bir kaç şey yazmak istiyorum: 19 yaşındayım.. Avukat ünal ışık in cinsel saldırısına uğradım... ailesi ve arkadaşları tarafından defalarca tehtit ve taciz edildim... bu olayı yaşadığımdan beri ölmek istiyorum..

Bunun gibi binlerce mesaj aldım ailesinden arkadaşlarindan kendisinden... Bana " seni akıl hastanesine veya psikiyatriye götürelim tedavi edelim parasını biz ödüyecez, sana istediğin kadar para vericez" diye teklifte bulundular.

Onurum gururum incindi,, kalbim kırıldı..Beni dizlerimin üstüne çöktüren bu vahşi insanlarla daha fazla mücadelede edemiyorum.. Bu dünyayı terk ediyorum."

Genç kadının anlattıklarından sonra sosyal medyada kısa sürede söz konusu avukatın bilgileri ortaya çıktı. Ünal Işık isimli avukatın geçen sene de bir kadını taciz ettiği ve sosyal medyadan yardım çığlığı atıldığı ortaya çıktı.