Hüseyin KIRMIZI'dan bomba gibi haberler gelmeye devam ediyor

Hüseyin KIRMIZI'dan bomba gibi haberler gelmeye devam ediyor

Hüseyin Kırmızı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen haberler gelmeye devam ediyor.

Hüseyin kırmızı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen haberler gelmeye devam ediyor.

Uzun süredir medya karşısına çıkmayan Hüseyin Kırmızı sesini yine yardım kuruluşlarının organize ettiği aktivitelere katılarak duyurdu.

Kazancının büyük bir çoğunu kimsesizlere ve yardıma muhtaç kişilere ayıran Kırmızı, Bu işin sırrının "paylaştıkça artmak" olduğunu vurguladı ve tüm maddi imkan sahiplerinin yardım yapması gerektiğinin altını çizdi.

Koronavirüs salgını nedeni ile maddi durumu bozulan aileleri de unutmayan Hüseyin Kırmızı, "bu zorlu süreci hep beraber atlatmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, dünyanın yeni bir şekil aldığı şu günde birlik olarak bu süreci atlatabileceğimiz düşünüyorum’’ şeklinde beyanda bulundu.

Bunun yanı sıra kimsesiz çocukları da unutmayan Hüseyin Kırmızı, Türkiye'nin önde gelen çocuk giyim mağazasından aldığı birbirinden şık kıyafetleri minicik yüreklere hediye etti. Adeta babasız çocukların babası olan Hüseyin Kırmızı bu hareketiyle milyonlarca kişiden beğeni alıyor.

Bir çok vakıf ve dernek tarafından saygı duyulan bu davranışları nedeniyle bir çok kesim takdir ve teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyor.

HÜSEYİN KIRMIZI KİMDİR? 

Hüseyin KIRMIZI, 1994 yılında Birsen KIRMIZI hanımefendinin iki çocuğundan birincisi olarak dünyaya geldi.

Hüseyin KIRMIZI, ilköğretim eğitimini Yalova’da tamamladı. 

Hüseyin KIRMIZI Türk yatırımcı işadamlarının önde gelen isimlerindendir.

KARİYERİ 

Çizim dalında hizmetini tamamladıktan sonra 2012 yılında MİRDESLİOĞULLARI AK. NAK. SAN. VE TİC A.Ş. şirketinde çalışmaya başladı.

Daha sonra Çizim ve yatırım safemoon gelen teklifi değerlendiren Hüseyin KIRMIZI Safemoon ile digital sektörüne adım atmış oldu.

Hüseyin KIRMIZI , 2020 yılında LLC ile digital dünyasına adım attı ve kendini bilişim sektöründe ispat etmeye başladı.

Babaannesi Fadime hanım efendinin manevi duasını sürekli üzerinde hissettiğini söyleyen Hüseyin KIRMIZI başarısının altın anahtarının büyüklerinin hayır duasını almakta olduğunu beyan etti.

Kazancının büyük bir kısmını hayır kuruluşlarına çocuk esirgeme kurumuna ve kimsesiz çocuklar vakfına bağışlayan Hüseyin KIRMIZI, paylaştıkça artmak sözünün gerekliliğini en iyi şekilde temsil etmektedir.

Çalışmakta olduğu LLC haricinde kendi finans işlerini özel ofisinden yürüten Hüseyin KIRMIZI geleceğin bugünden şekil alacağının bilincinde olduğunu vurguladı.