İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları... 72 trilyon ikramiye!

İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları... 72 trilyon ikramiye!

Çılgın Sayısal Loto çekilişinin sonuçları açıklandı. Büyük ikramiyeyi kazanan ve talih kuşunun konduğu numaralar bleli oldu. İşte 28 Mayıs 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları...

Milli Piyango İdaresi (MİP) tarafından çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'nun şanslı numaraları belli oldu. 28 Mayıs Cumartesi günü çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarında kazanan sayılar şu şekilde:

28 MAYIS ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

9 - 20 - 26 - 35 - 38 - 78

Joker: 72 + Süperstar: 81

ekran-goruntusu-2022-05-29-115718.jpg
SÜPERSTAR NE DEMEK?

SüperStar, Çılgın Sayısal Loto'ya eklenen, tutturduğun numara sayısına göre değişen oranlarda el ettiğiniz kazancın miktarını arttıran yeni bir özelliktir. Süperstar oynamak için Çılgın Sayısal Loto’da en az 1 kolon oynamanız gerekmektedir. SüperStar tek başına oynanamaz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNANIŞI

Çılgın Sayısal Loto, www.millipiyangoonline.com veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden ya da tüm bayilerden oynanabilmektedir.

Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu olmak üzere iki farklı mod üzerinden oynanabilir.

Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içinden 6 numarayı ister sen seçebilir istersen Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleriyle sisteme otomatik olarak seçtirerek kolonunu hızlıca oluşturabilirsiniz.

Sistem Oyunu modunda ise, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçip, sistem tarafından oluşturulan ve tamamı farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da yükseltebilirsiniz.

hero.jpg

ÇILGIN SAYISAL LOTO HAFTADA KAÇ KEZ OYNANIYOR?

Çılgın Sayısal Loto, haftada 3 kez oynanıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto için her çekilişte küre içerisinde yer alan 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekiliyor. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmiyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO İKRAMİYESİ NASIL KAZANILIR?

Oynanan her kolon yapılan çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edildiği takdirde ikramiyeye hak kazanılıyor.

6 numarayı bilen kişi, Çılgın Sayısal Loto'nun büyük ikramiyesini de kazanıyor! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması durumunda da ikramiye, kazananlar arasında eşit oranda bölüşülüyor.