Madde bağımlısı baba 3 yaşındaki kızını rehin aldı!

Madde bağımlısı baba 3 yaşındaki kızını rehin aldı!

Gaziantep'te madde bağımlısı baba, evi terk eden eşinin geri dönmesi için 3 yaşındaki çocuğunu rehin aldı. Polisin çabaları sonucu ikna edilen baba, kızını serbest bıraktı.

Gaziantep'te iddiaya göre madde bağımlısı olduğu öne sürülen ve eşi ile 1 aydır sorun yaşayan 40 yaşındaki Mehmet Zihni B., 4 çocuğunun en küçüğü olan 3 yaşındaki kızı S.B.'yi evinde rehin aldı.

ÜST KATTAKİ KAYINVALİDESİNDE YAŞAMAYA BAŞLADI

Olay bugün saat 19.50 sıralarında Gümüştekin Mahallesi 8. sokakta 4 katlı binanın üçüncü katında meydana geldi. Uyuşturucu kullandığı öne sürülen eşi Mehmet Zihni B. ile tartışan Özlem B., iddiaya göre yaklaşık 1 ay önce üst katta oturan kayınvalidesinin evinde kalmaya başladı.

3 YAŞINDAKİ KIZINI REHİN ALDI

Bugün akşam saatlerinde alkollü bir şekilde eve gelen Mehmet Zihni B. çevreye zarar vermeye başlayınca evde bulunan 2 çocuğu üst kattaki dedelerinin evine kaçtı. Eşinin eve gelmesini isteyen Zihni B. ise 3 yaşındaki kızı S.D.'yi rehin aldı.

İKNA ÇABALARI 1,5 SAAT SÜRDÜ

İhbar üzerine bölgeye polis, itfayi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliğini alan polis ekipleri, pencereden mahalleyi yakacağını, kendisine ve çocuğuna zarar vereceğini belirten Zihni B.'yi ikna etmek için görüşmeye başladı. Tehditler savuran Zihni B.'nin ikna edilmesi için görüşmeler sürerken, diğenr taraftan da polis operasyon için hazırlık yapmaya başladı.

Polisin 1,5 saat süren çabaları sonucu kızını rehin alan baba ikna edildi.