Öğrenciler ve veliler elektronik karneyi nasıl görebilirler?

Öğrenciler ve veliler elektronik karneyi nasıl görebilirler?

​e-Karne açılmıyor, çözümü nedir? e-Okul VBS giriş ile karne nasıl görüntülenir? İşte detayları. 2020-2021 1. dönem karne notlarını nasıl görebilirim?

Karne notu sorgulama nasıl yapılır? İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin karneleri elektronik ortamda erişime açıldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle karneler e-Okul üzerinden yapılıyor. Karnelere erişim sağlayamayan öğrenciler ve velileri, konu hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki, e-Karne açılmıyor, çözümü nedir? e-Okul VBS giriş ile karne nasıl görüntülenir? 2020-2021 1. dönem karne notları nasıl öğrenilir? İşte çözümleri ve detayları.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yürütülen uzaktan eğitim, 22 Ocak'ta yani bugün ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin elektronik karnelerinin erişime açılmasıyla sonlandı. Karne notlarını merak eden öğrenciler, e-Okul üzerinden not bilgilerini sorgulayabilecekler. e-Okul ile e-Karne sorgulama işlemlerine google üzerinden  ulaşabilirsiniz. Peki, e-Karne açılmıyor, çözümü nedir? e-Okul VBS giriş ile karne nasıl görüntülenir? 2020-2021 1. dönem karne notları nasıl öğrenilir? İşte merak edilenlerin cevapları.e-Okul sisteminden giriş yaparak her türlü bilgiye sahip olacaksınız.